Ecstaticd Dance NL

Ecstatic Dance Agenda Nederland

Ecstatic Dance Nederland - Overzicht van Ecstatic Dance in Nederland Esctatic Dance Main Menu

Ecstatic Dance Kekerdom

Sinds 2020 kun je Ecstatic Dance beleven in Kekerdom. In een prachtige locatie met een ruime danshistorie zullen we bij regelmaat een niet te gecompliceerde, maar wel heerlijke avond of middag organiseren. Jij en je dans staan centraal, en daarmee dus ook de muziek. In een perfecte sfeer op een oude houten dansvloer beleef je jouw dans. Veilig, op blote voeten (of sokken of dansschoentjes) en zonder drank en drugs tijdens de dans. Gezellig praten kan vooraf en na de dans, compleet met een drankje of zelfs een hapje, alleen of met elkaar. Tijdens de dans praten we juist niet. Jij danst jouw dans, samen met anderen, uit je hoofd en in je lijf.

 

Locatie

De Waard van Kekerdom aan de Weverstraat 94 in Kekerdom is een sfeervol huiskamercafé bij de Millingerwaard in Kekerdom, achter Nijmegen. Deze locatie biedt al langere tijd ruimte aan vele dans-, yoga en muziekinitiatieven en is een bekende plek voor een grote groep mensen die houden van cultuur, natuur en gezelligheid. Het café beschikt over een sfeervolle zaal met een prachtige houten dansvloer. De akoestiek is er goed en de zaal straalt warmte en gezelligheid uit. De zaal is voldoende ruim zodat ieder heerlijk zijn eigen dans kan volgen. Er is luchtventilatie en verwarming.

 

Tijden

Vrijdagavond van 20.00 uur (deur open om 19.30 uur) tot 22.30 uur. Kijk voor actuele dagen en tijden op www.edkekerdom.nl

 

Prijs

Earlybird ticket: € 12,50

Regular ticket € 15,00

Aan de deur: € 17,50

Verkoop via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/ecstatic-dance-kekerdom

 

Website en verdere info

Website: https://ecstaticdancekekerdom.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/EcstaticDanceKekerdom

Muziek sets: https://www.mixcloud.com/rhanima/

 

Atom

Powered by IgniteMe.NL