Over Ecstatic Dance Breda

Wij gaan steeds voor de beste dj’s met veel variatie. Nederlandse toppers of aankomend talent én dan weer een dj van ver weg die we zelf naar Nederland brengen.

Onze missie is een gastvrije en veilige plek te bieden voor Ecstatic Dance in Breda. Die toegankelijk is voor iedereen ongeacht leeftijd, persoonlijke overtuigingen, fysieke mogelijkheden of wat dan ook. We committeren ons aan de basis hoe Ecstatic Dance ooit is vormgegeven en nemen de vrijheid daar iets aan toe te voegen als dat meerwaarde biedt.

We streven naar kwaliteit én vooral variatie in dj’s en muzikale performers. Juist dat maakt elke dansreis uniek. #niettelkenshetzelfdeliedje.

Ecstatic Dance is in onze visie een “conscious dance”. Het is aan jou zelf op welke wijze je daaraan vorm wil geven. Voor de meeste dansers bij ons staat daarbij plezier voorop. Voor sommigen de sociale verbinding en anderen komen om de dans te gebruiken als een vorm van therapie, emotionele loutering of spirituele oefening. Wat je reden ook is om te willen dansen, je bent van harte welkom bij Ecstatic Dance Breda.

Dans in alle vrijheid zoals het jou in vervoering brengt. Speels, veilig en met respect voor de ander. Het is als een workout én meditatie ineen, maar bovenal is het een ervaring die je een overweldigend heerlijk en verdiepend gevoel zal brengen .… Ecstatic!

De originele Ecstatic Dance Breda, geïnspireerd door en met vriendelijke
toestemming van de Ecstatic Dance Community Foundation, San Francisco.

http://ecstaticdance.orgTickets & Agenda

https://ecstaticdancebreda.wordpress.com/events/

Ecstatic Dance Nieuwsbrief

Je ontvangt updates over nieuwe organisaties en aankondigingen per seizoen over grotere evenementen (zoals festivals en retreats).